Wednesday, November 19, 2014

MADU PULUT VITAMIN

Madu Pulut Vitamin
adalah manisan yang diperolehi dari pulut. Sesuai dijadikan satu produk makanan kesihatan tradisional yang membantu meningkatkan kualiti keihatan, membekalkan tenaga.
Ia adalah produk keluaran orang kampung, HALAL dan dijual pada harga yg berpatutan.

Resipi MADU PULUT VITAMIN adalah resipi turun temurun nenek moyang sejak tahun 1930an di hasilkan dari susu pulut wangi yg di tanam di negeri Thailand. Ia merupakan satu manisan yang boleh di makan seperti madu lebah dan sesuai dijadikan sebagai produk makanan kesihatan. Ia bukan sahaja boleh menggantikan gula dalam minuman dan masakan tetapi telah terbukti dapat menambah tenaga, menyembuh beberapa penyakit dan mencantikkan kulit bagi pengamal madu pulut ini.

Produk ini TIDAK TERDAPAT di mana-mana kedai runcit atau supermarket di Malaysia kerana penjualan produk ini adalah secara terus dari pengeluar kepada pengedar & pelanggan. Pengeluaran madu pulut ini adalah dijamin dari segi kualiti, kebersihan & HALAL.

MADU PULUT VITAMIN kami kini telah menjadi buah mulut & produk yg panas di pasaran masa kini. Oleh itu bagi pelanggan2 lama & baru yg ingin membeli MADU PULUT VITAMIN kami di ingatkan supaya mendapatkan MADU PULUT VITAMIN yang ASLIseperti gambar yang tertera di bawah.

Bagi mendapatkan MADU PULUT VITAMIN yang ASLI, pastikan anda mendapatkannya dari agen2 jualan kami seperti nama & telefon tersenarai di bawah ini:

Harga Sebotol                    -     RM 50.00
Harga Sekotak (12 botol)    -     RM 600.00
 ( Sesiapa berminat jadi wakil daerah, sila hubungi 010 805 6225 / 019 460 3440 /  
 011 3805 8448 - wan azlan bin wan abdullah )


                                           
MADU PULUT vitamin

Harga RM 50.00 sebotol

Khasiat :

Memberi tenaga, memulihkan tenaga batin, tiada bahan pengawet, bahan dari sumber alam, menghilangkan letih dan lesu,
melancarkan perjalanan darah, mengurangkan tekanan darah tingii dan kencing manis, menjadi diet alternatif, menyahtoksid dalam
badan, melegakan kebas dan sakit sendi, mengurangkan lelah, awet muda kulit cerah/bersih, melancarkan pembuangan air
besar, membuang lemak dan toksik, menghilangkan jerawat/keputihan wanita, membantu merawat resdung, gaut serta paru-paru
berair dan menghadamkan makanan.

Keistimewaan Produk :

Produk makanan kesihatan alternatif yang membantu meningkatkan kualiti kesihatan, membekalkan tenaga untuk tujuan kesihatan
dalaman dan luaran.

Ramuan :

Manisan Pulut

" Warisan Nenek Moyang Sejak 1930an "

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...